Trijumf u Londonu

Nalbandian skroz podivljao pa sudac Čiliću dodijelio naslov!

'Marin Cilic of Croatia hits a return to Sam Querrey of the U.S. during their men\'s singles tennis match at the Queen\'s Club tournament in London June 16, 2012.  REUTERS/Dylan Martinez  (BRITAIN - T
'DYLAN MARTINEZ'
17.06.2012.
u 16:52

Argentinac je u naletu bijesa polomio postolje na kojem sjedi linijski sudac, koji je teren napustio šepajući, pa je glavni sudac diskvalificirao Čilićevog protivnika

Marin Čilić osvajanje naslova u Queen's Clubu ove godine zasigurno će ubrojiti u najčudnije osvojeni turnir. Naime, do naslova je došao nakon što je glavni sudac diskvalificirao njegovog protivnika, Argentinca Davida Nalbandiana pri rezultatu 4:3 u drugom setu za našeg tenisača, nakon što je Argentinac osvojio prvi set 7:6.

Nalbandian je diskvalifikaciju zaradio nakon što je opalio po postolju na kojem sjedi linijski sudac. Postolje se raspalo i udarilo suca po nozi. Argentinski je tenisač bio ljutit na sebe i išao drveno postolje opaliti nogom, noga je prošla kroz to pa je i njegova noga i odlomljena daska udarila linijskog suca po nozi. Sudac je napustio teren šepajući, a glavni sudac odluio diskvalificirati Nalbandiana.

Publika je protestirala zbog tog poteza glavnoga suca, ali dodjela pehara je išla dalje dok je Čilić sjedio u čudu, a Nalbandian vrtio glavom u nevjerici.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije