POSJET

Nakon ubojstva Bin Ladena neki od objekata se posebno čuvaju

ahmetović
VL FOTO
06.05.2011.
u 10:35

Ministar sigurnosti BiH Sadik Ahmetović je izjavio kako nema bilo kakvih informacija o aktivnostima terorista u BiH

- U mojim kontaktima, kako s obavještajnom službom tako i s agencijama za provedbu zakona u BiH, nemamo nikakve informacije koje bi mogle na bilo kakav način poremetiti sigurnost u BiH. Naravno, mi smo poduzeli neke aktivnosti kako bi na određen način pokazali više pozornosti prema nekim objektima u BiH koji bi, eventualno, mogli biti ugroženi. Ponavljam, do ovog trenutka nemamo bilo kakvu obavijest i iz BiH, a naša suradnja i razmjena informacija je i sa zemljama u regiji, koje bi na bilo koji način mogle poremetiti stanje - rekao je u Ljubuškom ministar sigurnosti BiH Sadik Ahmetović u odgovoru na pitanje Večernjeg lista je li, nakon ubojstva Bin Ladena, bilo ikakvih naznaka i pokazatelja da je bilo nekih aktivnosti osoba u BiH koje su povezane s terorizmom.

Ministar Ahmetović je jučer, zajedno sa svojim pomoćnikom Matom Miletićem i savjetnikom Alijom Hasićem, posjetio MUP ZH županije, gdje je razgovarao sa županijskim ministrom unutarnjih poslova Gordanom Bradvicom, ravnateljem policije Zoranom Galićem i njihovim suradnicima. Ministar Ahmetović je istaknuo da se ovih dana često postavljaju pitanja o stanju sigurnosti u BiH, imajući u vidu trenutačno političko stanje u BiH i događanja posljednjih nekoliko dana nakon ubojstva Bin Ladena. - Kako sam čuo ovo je prvi posjet ministra sigurnosti BiH ovoj županiji, došao sam da na terenu čujem kakvo je sigurnosno stanje na ovom području. Zadovoljan sam onim što sam čuo od mojih sugovornika, drago mi je da ovaj MUP “drži” poprilično, ili dobro, sigurnosno stanje, drago mi je da sam mogao čuti, ili potvrditi ono što sam već prije čuo, o svim vidovima rada koje radi MUP i Uprava policije, o njihovim akcijama na sprječavanju korupcije, - pohvalno je rekao ministar Sadik Ahmetović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?