PALE

Nakon što mu je odbila dati novac udario je šakom u glavu i usmrtio

Heroin
VL ILUSTRACIJA
18.03.2013.
u 09:39

Nesretna starica je bila tetka majci osobe koja joj je oduzela život

Novi stravičan napad u kojemu je život izgubila 78-godišnja starica dogodio se na Palama kada je tridesetogodišnji K.D. brutalno udario staricu pri čemu je ona pala i preminula. Staka Smiljanić živjela je u svom stanu, u Ulici serdara Janka Vukotića broj 29 i sigurno nije ni slutila što je čeka nakon što joj je u stan ušao tridesetogodišnji narkoman i zatražio novac.

Nasilna smrt

Budući da ga je starica odbila, on je udarcima odgovorio na njeno odbijanje. Obdukcijom je utvrđeno da se radi o nasilnoj smrti izazvanoj višestrukim ozljedama grudnog koša i vrata, priopćio je Centar javne sigurnosti Istočno Sarajevo. Tijekom dana K. D. je došao u Policijsku postaju na Palama te je izjavio da je oko pet sati poslije podne posjetio staricu Staku, inače tetku njegove majke, s ciljem da mu posudi nešto novca. Budući da ga je nemoćna starica odbila, udario ju je šakom u glavu i napustio stan. Dragan i Mile Smiljanić, sinovi starice, nisu mogli ništa konkretno reći o ubojstvu majke, konstatirali su da su šokirani ovim događajem, s obzirom na to da su krvno povezani. Susjedi, pak, naglašavaju kako ovo nije prvi put da K.D. traži novac od nekoga. Majka ubojice, nakon što je čula za zločin, kad se vratila s Jahorine, natjerala je sina da sve prizna.

Načini zarade

Da je droga sve veći problem i da su narkomani spremni na sve kako bi došli do novca koji im osigurava kupnju opojnih sredstava slažu se i u policiji. Nedavno je jedan medij u susjedstvu objavio kako su narkomani pronašli novi način zarađivanja novca za drogu. Iz zasjede čekaju automobil pred kojeg se, kad im se približi, bacaju i onda glume težu ozljedu. Kada vozač krene s njima razgovarati i provjeravati u kakvom su stanju oni traže novac kako ne bi zvali policiju i prijavljivali slučaj. Ipak, policija je shvatila njihov način rada i upozorila vozače da se čuvaju i ne nasjedaju na takve stvari već da automatski obavijeste policiju. Slučaj ubojstva starice zbog novca za drogu pokazao je kako situacija nije nimalo bezazlena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije