Obiteljska tragedija

Nakon bezazlene svađe ručnom bombom ubio sebe i brata u vozilu

Tragedija
11.09.2012.
u 10:57

Alkohol kumovao tragičnom slučaju koji je potresao modrički kraj

Mihajlo Topalović (34) iz Gornjih Kladara kod Modriče ručnom bombom ubio je sebe i svog brata Milorada (35). Očevici pričaju da je svemu prethodila svađa pred trgovinom, tzv. “čitaonicom”, gdje su braća cijeli dan pila pivo u društvu s još nekoliko mještana. Svađa se ubrzo pretvorila u tučnjavu i Mihajlo je nekoliko puta udario godinu starijeg brata, a onda je počeo prijetiti da će “ubiti njega i njegovu obitelj”.

- Brat mu je bio pijan pa Milorad prijetnje ozbiljno shvatio i otišao kući kako bi obitelj sklonio na sigurno. Suprugu i dvije maloljetne kćeri odvezao je do susjeda, a kada se vratio u dvorištu ga je čekao Mihajlo u svom “golfu 4”. Svađa se nastavila i Mihajlo je uzeo bombu i iz nje izvukao osigurač. S obzirom na položaje raskomadanih tijela, pretpostavlja se da je pokušao oteti bombu od brata, ali uzalud- kažu mještani, napominjući da da je u svađi pred “čitaonicom” sudjelovalo nekoliko pijanih mještana, ali da je Mihajlo u svemu najviše prednjačio.

- Kada popije jako je nezgodan. Tako je bilo i ovaj put. Posvadili su se oko bezazlene stvari, a onda je nasrnuo na brata. Inače, oni su u ratu ostali siročići - priča mještanin. Koliko je situacija bila ozbiljna svjedoči i podatak da se trgovkinja zaključala. I ona je vidjela gdje mlađi brat pred trgovinom vadi bombu i prijeti da će je aktivirati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije