naši pred televizorom

Nakon 15 godina - proljeće Lige prvaka bez Hrvata

'Darijo Srna of FC Shakhtar plays with a ball during a training session in Donetsk on November 22, 2011, on the eve of their UEFA Champions League football match between FC Shakhtar Donetsk and FC Por
'Alexander KHUDOTEPLY'
25.11.2011.
u 08:01

- To što nema naših u Ligi prvaka je splet okolnosti, ali i upozorenje kakva nam je liga - kaže Goran Vučević.

Proljetos su vrištale naslovnice, hrvatski igrači harali su Ligom prvaka. Šestorica u četvrtfinalu, Srna i Eduardo bili su hit sa Šahtarom i čekali dvoboj s Barcelonom, društvo iz Tottenhama (Modrić, Ćorluka, Kranjčar i Pletikosa) išlo je na Real Madrid, kolo prije ispali su Lovren s Lyonom te Olić i Pranjić s Bayernom... Ponos je izvirao iz svake napisane rečenice.

A ove sezone Liga prvaka donijela nam je potop. Prvi put nakon sezone 1995./96. neće biti hrvatskih igrača u proljetnom dijelu Lige prvaka. Neće biti, jer Olić i Pranjić će po svoj prilici napustiti Bayern, njihova minutaža u ponosu Bavarske je minorna i traže nove sredine kako bi bili spremni za Euro, a Lovrenov Lyon mora napraviti nemoguće da bi preskočio Ajax.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije