LIGA HERCEGOVINE

Najboljima večeras pehar Večernjeg lista

kruševo
VL FOTO
24.08.2010.
u 09:11

Cijelo ljeto tisuće nogometaša u stotinama momčadi u devet gradova igrale su za večerašnji veliki finale

Broćanac (2005.), Ljuti Dolac (2006.), Grab (2007.), Turčinovići (2008.) i Stubica/Zvirići/Bijača prošle godine, dosadašnji su prvaci malonogometne Lige Hercegovine. Večeras će se u Kruševu spustiti zavjesa i na ovogodišnje najmasovnije nogometno i malonogometno natjecanje na ovim prostorima. Oko 23 sata pobjednik Malonogometne lige Hercegovine - Repsol 2010. u Kruševu će iz ruku zamjenice glavnog urednika Večernjeg lista BiH Valentine Rupčić primiti veliki prijelazni pehar Večernjeg lista. Zanimljivo, u dosadašnjim izdanjima ove lige pehar nije napuštao Zapadnohercegovačku županiju. Svi pobjednici su iz Posušja, Širokog Brijega i Ljubuškog.

Finalna utakmica igra se u 22 sata, a sat vremena ranije i utakmica za treće mjesto.

Domaćin ovogodišnje završnice u Kruševu uistinu se potrudio da sve prođe u najboljem redu te da ova liga bude pravi spektakl. Kao što je spektakl bio i u svim drugim mjestima u kojima se igrala Liga.

- Zadovoljni smo ovogodišnjom završnicom. Domaćin je stvarno poduzeo sve da završnica bude pravi sportski spektakl. Kako za igrače, koji imaju odlične uvjete za igru, tako i za navijače. Zadovoljni su i navijači i igrači, kazao je Mile Prusina, predsjednik Koordinacije Lige Hercegovine. Pred članovima Koordinacije pune su ruke posla i tijekom zime.

- Planiramo organizirati u dvorani u Grudama susret općinskih ekipa po kup-sustavu. Utemeljit ćemo i udrugu za sportsku rekreaciju, pod okriljem Hrvatske zajednice Herceg Bosne, u čiji smo sustav ušli i pod čijim okriljem će i ostati ovo natjecanje, a za sljedeću sezonu u Ligu će se uključiti i Livno, kazao je Mile Prusina.

Ove godine Livno se već uključilo preko sudaca Bore Matana, Tomislava Kreše i Stipe Velića, koji su odlično odradili svoj posao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije