ZLOČIN

Muža ubila grabljama, a nju ljubavnik badnjakom

ubojstvo (1)
Petar Glebov/Pixsell
12.01.2011.
u 09:06

Niko Mihaljević (53) iz Teslića jučer je uhićen jer je još na pravoslavnu Badnju večer usmrtio nevjenčanu suprugu Vukosavu Ilić (63)

Niko Mihaljević (53) iz Teslića jučer je uhićen jer je još na pravoslavnu Badnju večer badnjakom - drvom hrasta - snažno udario u rebra i usmrtio nevjenčanu suprugu Vukosavu Ilić (63), inače psihičku bolesnicu, pa je sutradan, valjda kada se otrijeznio, policiji prijavio da ju je mrtvu pronašao u kući. Žena je imala vidne ozlijede loma ramena i podljev ispod oka, ali se obdukcijom ustanovilo da je to nastalo u njezinu navodnom prošlomjesečnom padu, kako je to potvrdio i Mihaljević, koji je istražiteljima govorio da je ona imala padavicu te je zbog toga i pila lijekove koje su u kombinaciji s alkoholom izazivale agresivno stanje.

Međutim, ispostavilo se da ima svježi lom rebara pa je i umrla zbog unutarnjeg krvarenja. Mještani su progovorili o njihovim čestim opijanjima, svađama i fizičkim obračunima. Podsjetili su i na slučaj koji se dogodio 14. rujna 2006., kada je Vukosava Ilić udarcima metalnih grablji u glavu usmrtila prvog supruga Simu Savića (59) iz Buletića kod Teslića. Naime, ispred kuće je došlo je do prepirke između njih dvoje. Simo je udario džezvom po glavi Vukosavu, a ona njega potom metalnim grabljama po glavi. Savić je poslije udarca kratko ležao na zemlji, a potom se s vidnim ozljedama glave uputio u kuću i legao u krevet. Jutro kasnije Vukosava ga je pronašla mrtvog.

- Stalno je na njega galamila, a često ga je htjela i udariti - navodili su susjedi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?