Nakon pobjede

Musa: Zadovoljni smo pristupom

Nogomet
11.09.2012.
u 11:43

U finalu Široki bio bolji od Cibalije (2:0)

U ponedjeljak rano ujutro nogometaši Širokoga Brijega vratili su se iz Vukovara, gdje su nastupili na tradicionalnom Memorijalnom turniru Blage Zadre. Ne samo nastupili, već nakon 2010. godine opet osvojili prvo mjesto na turniru, te “pokupili” i trofej namijenjen najboljem igraču (Wagner) i najboljem vrataru (Bilobrk). Široki Brijeg: Bilobrk - Marković, I. Džidić, D. Džidić, Bertoša – Ivanković, Landeka – Bloudek, Wagner, Šilić – Kordić (Serdarušić, Brekalo, Ješe, Zlomislić, Bajano, Kožul, Ljubić, Roskam Barišić) u finalu je svladao Cibaliu 2:0 pogocima Wagnera (57) i Bajana (77). U borbi za treće mjesto Osijek je raznio mrežu Vukovara (10:0). U polufinalnim susretima Široki Brijeg nadigrao je Vukovar (3:0), dok je Cibalia bila bolja od Osijeka nakon jedanaesteraca (6:5 – u regularnom dijelu 1:1):

Ugodno s korisnim

-Potpuno sam zadovoljan ovim gostovanjem, gdje smo spojili ugodno i korisno. Lijepo smo dočekani, osvojili smo turnir, upisali dvije pobjede, probali neke nove mogućnosti u sastavu i uvjerili se kako imamo širinu oko sastava... Tako su protiv Cibalije po poluvrijeme na desnom beku odigrali Marković i Serdarušić - obojica jako dobro. Pošto Ćorić ima tri kartona, a Jučević je ozlijeđen, jedan od njih igrat će i protiv Gradine. A na lijevom beku sasvim je zadovoljio Bertoša. Uz utakmice, u Vukovaru smo i trenirali, rekao je po povratku trener Slaven Musa, koji je igračima dao slobodan ponedjeljak: -Svi koji su bili u Slavoniji imali su svoju minutažu. Samo su Roskam i Marković igrali malo manje zbog bolesti. Protiv Vukovara išlo je teže, jer je protivnik zapeo s valjda 500 posto! Ha, zato su nedovoljno spremni Vukovarci “pukli” i rezultatski unakaženi protiv Osijeka, kaže Musa:

Kup s Braniteljem

-Od danas nastavljamo trenirati i spremati se za utakmicu protiv Gradine. Preko tjedna nema prijateljskih utakmica. Nema ni sljedeći tjedan, jer u srijedu igramo kup protiv Branitelja u Rodoču. S Braniteljom smo planirali igrati prijateljski susret, ali eto, ždrijeb nas je sastavio u kupu. E, ta utakmica neće biti baš laka, morat ćemo se dobro potruditi za prolaz, No, sada moramo misliti samo na Gradinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?