Joseovo iznenađenje

Mourinho uvrstio Modrića na popis za utakmicu s Barcelonom!

modrić
realmadrid.com
29.08.2012.
u 08:28

Hrvatski nogometaš uvršten je na primarni popis 23 igrača, koje će portugalski stručnjak "skratiti" uoči utakmice na 18 imena.

Luka Modrić uvršten je na popis igrača za uzvratnu utakmicu španjolskoga Superkupa protiv Barcelone koja se igra večeras s početkom u 22.30 sati (Sportklub prime)! Riječ je o primarnom popisu od 23 imena koja je objavio portugalski trener Jose Mourinho, a taj će popis danas uoči utakmice skratiti na brojku od 18. No, i sama činjenica da se našao na popisu, iako je bilo logičnije da ga izostavi jer je tek nedavno došao u klub, a zadnjim mjesec i nešto dana je samostalno trenirao, hrvatskom nogmetašu daje nadu da bi već danas mogao debitirati za kraljevski klub. Čak i na samoj stranici madridskoga Reala kažu kako je Modrić velika novost na tom popisu, a Mrca ističe da je to veliko iznenađenje.

Sve pravne formalnosti su, naime, riješene. Fifa je transfer odobrila i Modrića ima pravo nastupa. Sad Mourinho samo treba zažmiriti kad prilikom skraćivanja popisa dođe do imena Luke Modrića...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije