El Clasico u Madridu

Mourinho: Tko dirne u Ronalda, imat će veliki problem sa mnom

'17.12.2011, Primera Division, FC Sevilla - Real Madrid     v.l.Real Madrid«s Cristiano Ronaldo from Portugal (Real Madrid)reacts after scoring 0-1 against Sevilla FC during a Spanish La Liga soccer m
'Foto Huebner'
18.01.2012.
u 12:28

Za Real danas ne igraju Arbeloa (kartoni), te Di Maria i Khedira (ozljede), dok je Barca bez ozlijeđenih Ville, Pedra i Keite.

Sljedeća dva Clasica u četvrtfinalu Kraljeva kupa povećat će broj okršaja između Reala i Barcelone na nevjerojatnih devet u samo devet mjeseci! Real Madrid u prethodnih je sedam dobio samo jedan, upravo u finalu Kraljeva kupa prošle godine (1:0), Barca ima tri pobjede, a tri puta bilo je neodlučeno.

Sve oči opet su uprte u Cristiana Ronalda, do sada indisponiranoga protiv Barcelone, sa samo dva pogotka u čak 13 nastupa, te još niti jednim u 2012. godini za Real.

Cristiano je i dalje vodeći na listi strijelaca u Primeri s 21 pogotkom, dok ih Messi ima 19, no Argentinac je u svim natjecanjima postigao čak 33 pogotka, šest više od Ronalda.

- Onaj tko kritizira Ronalda ima problema - sa mnom! On nam je donio pobjedu u finalu Kraljeva kupa, zabio je bezbroj golova, hat-trickova..., a stalno je pod pritiskom. A znate li kad je igrao najbolje? U 2. poluvremenu protiv Mallorce; radio je kao životinja, igrao u obrani kao nikad i utakmicu završio potpuno iscrpljen! Rekao sam mu da se ponosim njime kad se toliko trudi i ne mora zabiti gol - kazao je Jose Mourinho.

Za Real danas ne igraju Arbeloa (kartoni), te Di Maria i Khedira (ozljede), dok je Barca bez ozlijeđenih Ville, Pedra i Keite.

Barcelona je rekorder po broju naslova u kupu (25), dok ih Real ima 18, a pobjednik ovog Clasica (uzvrat je 25. siječnja u Barceloni) u polufinalu ide na pobjednika susreta Valencia - Levante.

Barcelona nije izgubila posljednjih šest utakmica od Reala u Madridu. Prijenos ovoga Clasica je na Sportklubu od 22 sata

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije