DOJMOVI

Mourinho: Pedro je zabio iz zaleđa, bila je to pogreška suca!

El Clasico (1)
AFP
24.08.2012.
u 09:38

- Odigrali smo dobru utakmicu, no ovaj rezultat nikako nije odlučujuć - rekao je Vilanova

Iako je cijeli susret mirno sjedio na klupi, Jose Mourinho svoje frustracije nakon poraza od Barcelone u prvoj utakmici španjolskog Superkupa (3:2), nije mogao zadržati za sebe.

- Nisam uživao u prvom poluvremenu, no ponekad igrate onako kakziratio ne želite. Barcelona je promijenila naš plan igre, pritiskali su nas i nisu nam dali da igramo. Mi smo se dobro branili, ali oni su bili bolji.

>> Nakon uspavanke vatrometni nastavak s pet golova

Mourinho tvrdi kako nije bila namjera igrati ''bunker''.

- Pokazali smo to u drugom poluvremenu kada smo igrali potpuno drugačije.

Kao i nakon svakog El clasica, nastale su polemike na račun suđenja. Konkretno, Madriđani smatraju da je Pedrov pogodak postignut iz zaleđa.

- Bila je to velika pogreška linijskog suca, no nema veze. Ne želim kritizirati važne odluke iz utakmice. Pokušavam ne biti kritičan za vrijeme sezone - zaključio je Portugalac.

Njegov kolega s klupe Barcelone, s kojim se miroljubivo rukovao unatoč tome što mu je lani po završetku iste utakmice zabio prst u oko, bio je zadovoljniji.

- Odigrali smo dobru utakmicu, kontrolirali ju većim dijelom, a protiv Reala teško je očekivati da protivnik neće imati svoje prilike. No, ovaj rezultat nikako nije odlučujuć - rekao je Tito Vilanova nakon dobrog debija na klupi Barce.

Iako je vratar Victor Valdes direktni krivac kod drugog primljenog gola, kada je previše istrčao pred Di Mariju, nije mu to zamjerio.

- On nam je dao tako mnogo u prošlosti i tako treba nastaviti. I na Bernabeuu ćemo igrati isto kao i na svom terenu - zaključio je Vilanova.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?