NADAJU SE ČUDU

Mourinho: Mislim da još možemo do finala

\'Madrid\'s coach Jose Mourinho reacts during the ball during the Champions League semi-final first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena in Munich, Germany, 1
PA/Pixsell
25.04.2013.
u 08:49

– Odigrali su jako dobro, a mi nismo djelovali kao momčad. Mislim da je bolja ekipa pobijedila – smatra Mourinho.

Kapetan Reala Sergio Ramos priznao je nakon visokog poraza od Borussije u Ligi prvaka da su Madriđani olako ušli u utakmicu.

>> Lewandowski Realu utrpao četiri komada, Borussia slavila 4:1

– Nismo imali pravi pristup utakmici, ja prvi. Bit će jako teško u uzvratu, ali moramo dati sve od sebe i pokušati proći. Nakon ždrijeba svi su mislili da će nam biti lako. No, ovo je njemačka momčad, a oni su sjajni.

Jose Mourinho nije imao zamjerki na pobjedu Borussije.

– Bilo je teško kad nas je Borussia pritisnula. Odigrali su jako dobro, a mi nismo djelovali kao momčad. Mislim da je bolja ekipa pobijedila – smatra Mourinho.

Nastavio je hvaliti Nijemce.

– Svi ćemo se složiti da je bolja i agresivnija momčad slavila. Primili smo golove iz pogrešaka. Gubili smo lopte, a kad to radite, jako je teško igrati.

Portugalac se nada da na Santiago Bernabeuu Real može izboriti finale.

– U nogometu ništa nije nemoguće, uvijek se treba nadati. Dat ćemo sve od sebe, mislim da možemo okrenuti.

Slično razmišlja i veznjak Xabi Alonso.

– Tužni smo, ali moramo dati sve od sebe u uzvratu. Navijači će biti presudni, ali im moramo dati razlog da nas podržavaju. Imamo šest dana za odmor i idemo po preokret – rekao je Alonso.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije