Čeka još pojačanja

Mourinho: Kada treneri govore da su zadovoljni s momčadi - lažu!

Mourinho
John Walton/Press Association/PIXSELL
16.08.2013.
u 19:07

- Eto'o je igrač s velikom povijesti u europskom nogometu, ali rekao sam još u Aziji da pokušavamo dovesti jednog igrača

Trener Chelseaja Jose Mourinho progovorio je o prijelaznom roku koji još uvijek traje. Portugalac se nada da će klub uspjeti dovesti još jedno veliko pojačanje, a nagađa se da se radi o Wayneu Rooneyu. Ili, pak, želi Samuel Eto'a s kojim je surađivao u Interu.

- Eto'o je igrač s velikom povijesti u europskom nogometu, ali rekao sam još u Aziji da pokušavamo dovesti jednog igrača i da ćemo pričekati i vidjeti što će se dogoditi prije zatvaranja prijelaznog roka - rekao je Mourinho te dodao:

- Ja sam samo Chelseajev menadžer i kao i svi menadžeri želim osnažiti momčad. Na upit o pojačanjima, svi mi kažemo ne, ali lažemo. Sve do posljednjeg dana prijelaznog roka svi čekamo da se nešto dogodi. Čak i kada kažemo da smo zadovoljni našom momčadi - lažemo, jer ju uvijek želimo učiniti boljom.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije