Special One

Mourinho iz Beograda poručio: Večeras ću navijati za Srbiju

Jose Mourinho (1)
Marko Prpić/Pixsell
06.09.2013.
u 19:56

- Moj osnovni razlog dolaska je to što volim velike utakmice, volim nogomet, stalno ga pratim i volim ići na utakmice reprezentacija

Jose Mourinho stigao je u Beograd gdje će večeras gledati kvalifikacijsku utakmicu Srbije i Hrvatske. Iako je u zračnoj luci izbjegao novinare, u hotelu je ipak dao izjavu za B92. Na pitanje je li došao gledati i Nemanju Matić za kojeg je bio zainteresiran, Jose je rekao:

- Bilo bi besmisleno da četiri dana poslije zatvaranja prijelaznog roka dolazim gledati nogometaše, radio bih to prošle nedjelje. Moj osnovni razlog dolaska je to što volim velike utakmice, volim nogomet, stalno ga pratim i volim ići na utakmice reprezentacija i gledati svoje igrače. Sada sam došao gledati Ivanovića, u sljedećem terminu možda odem gledati Belgiju zbog Hazarda. Razlog mog dolaska je Ivanović, jer znate da nisam povezan osobno ni s jednom ekipom. Prošle sezone, kada ste igrali u Zagrebu, bio bih uz Hrvate, jer je tada moj igrač bio Luka Modrić. Danas je to Bane, a ja sam uvijek uz svoje igrače - rekao je Mourinho.

>>Mourinho stigao u Beograd, Abramovič ipak otkazao

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije