ogorčen igrom Deportiva

Mourinho: Igrali smo protiv vratara i deset obrambenih igrača!

\'Real Madrid\'s coach Jose Mourinho reacts during their Spanish First Division soccer match against Deportivo Coruna at Riazor stadium in Coruna February 26, 2011. REUTERS/Miguel Vidal  (SPAIN - Tags
Reuters
27.02.2011.
u 15:58

- U La Coruni je u subotu navečer samo jedna momčad igrala na pobjedu, domaćin je samo čuvao svoja vrata - kaže Mourinho.

Nakon Realova remija protiv Deportiva (0:0) trener Madriđana Jose Mourinho nije bio ljutit na suce, nego na – taktiku Deportiva:

– Igrali smo protiv vratara i deset obrambenih igrača, samo je jedna momčad u La Coruni željela pobjedu! Na kraju je momčad koja je bila destruktivna nagrađena bodom, a mi smo kažnjeni – rekao je Mourinho i dodao:

– Nije normalno da nakon europske utakmice igramo već u subotu u prvenstvu. Ne želim sada nagađati što bi bilo da smo igrali u nedjelju, ali svakako bi bilo poštenije. No, oni koji odlučuju o kalendaru natjecanja sjede u fotelji i smiju mi se u lice – kaže Mourinho, čiji Real zaostaje za Barcelonom sedam bodova 13 kola prije kraja prvenstva.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije