navijači kažu:

Mourihno, odlazi!

'Real Madrid's goalkeeper Iker Casillas sits on the bench during their Spanish First Division soccer match against Malaga at La Rosaleda stadium in Malaga December 22, 2012. REUTERS/Marcelo del Pozo
Reuters
23.12.2012.
u 11:46

Poraz Real Madrida od Malage (2:3) i ostavljanje ikone kluba Ikera Casillasa na klupi prelomile su: Mourinho više nema povjerenje navijača. Ali ni medija.

Naime, više od 60 tisuća navijača u anekti španjolske Marce glasalo je u anekti treba li ostati Jose Mourinho i njih 82.2 posto tvrdi da ne - da mora otići!

Portugalac je iznenadio i samog predsjednika kluba Florentina Pereza, koji nije mogao vjerovati kad je na sastavu prije utakmice vidio kako Casillas neće igrati.

Prgavi Portugalac, pišu Španjolci, već je imao ovakvih osvetničkih poteza, potjerao je sportskog direktora Jorgea Valdana, zatim ambasadora Reala Zinedinea Zidana, pa čak i klupskog kuhara!

Kada bi imao rezultat, možda bi u klubu "progledali" i ovo Joseu Mourinhu, no kako je Barcelona već na 16 bodova prednosti,  sada se i navijači i mediji okreću protiv njega. Pitanje je dana kada će se vratiti na Otok.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije