Francuska

Montpellier vs Evian: Četiri gola, četiri crvena i promašeni penal

\'Montpellier\'s Defender Emir Spahic (L) vies with Monaco\'s Forward Benjamin Moukandjo (R) during the French L1 football match Montpellier vs Monaco, on May 21, 2011 at the Mosson stadium in Montpel
AFP
02.05.2012.
u 09:21

Utakmica je završila 2:2, a obilježila ju je tučnjava u sudačkoj nadoknadi

Nevjerojatnu utakmicu 35. kola francuskog prvenstva odigrali su sinoć Montpellier i Evian. Utakmica je završila 2:2, a domaći sastav propustio je u devetoj minuti sudačke nadoknade iz jedanaesterca osigurati sva tri boda.

Krenulo je dobro za Montpellier koji je poveo prije samog kraja prvog poluvremena. Strijelac u 42. minuti bio je Belhanda iz jedanaesterca. No, domaćini nisu dugo bili u vodstvu jer je samo dvije minute kasnije rezultat poravnao Kahleberg. U 69. minuti potpuni preokret. Pogotkom Berigauda, Evian je poveo 2:1 protiv lidera prvenstva.

U odličnoj utakmici Montpellier je izjednačio u 84. minuti preko Girouda, a onda je u sudačkoj nadoknadi uslijedila prava drama. Igrala se 94. minuta utakmice kada je Belhanda iznudio jedanaesterac za domaćine. Tada su se porječkali Belhanda i branič Eviana Cedric Mongongu, a kada im je sudac pokazao crvene kartone, verbalni obračun prerastao je u fizički. U tom trenutku svi igrači i treneri i jedne i druge momčadi utrčali su u teren, nastala je prava gužva, ali je, na sreću, spriječen veći fizički sukob.

Epilog svega bila su još dva crvena kartona, koja su dobili Saber Khelifa (Evian) i Gregory Lacombe (Montpellier). Kada se sve smirilo, u devetoj minuti sudačke nadoknade Souleymani Camara namjestio je loptu na bijelu točku i promašio jedanaesterac. Sudac je odmah nakon toga odsvirao kraj utakmice.

Montpellier je tako propustio priliku da se potpuno odlijepi od PSG-a i praktički osigura naslov. Sada imaju šest bodova prednosti pred PSG-om, koji ima utakmicu manje. Do kraja su Montpellieru ostala još tri kola.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije