Posušje

Momčad Batin stari EKIPI Graca II utrpala 8 “komada”

Batin
25.07.2012.
u 10:18

Nažalost prva utakmica večeri nije odigrana zbog nedolaska momčadi Sutine, što je osiguralo Šušnjarima pobjedu od 5:0

Kišovito vrijeme je zaobišlo ponedjeljak u Posušju, pa se turnir mjesnih zajednica mogao nastaviti kako je predviđeno rasporedom. Inače, ova večer je trebala potvrditi putnike u drugi krug i samim time nije bilo iznenađenja.

Sutina ražalostila publiku

Nažalost prva utakmica večeri nije odigrana zbog nedolaska momčadi Sutine, što je osiguralo Šušnjarima pobjedu od 5:0. Ovaj potez Sutine je najviše ražalostio publiku, a Sutina će, kao što je rečeno prije početka turnira, dobiti zabranu nastupa sljedeće godine. U drugom susretu ove grupe Batin stari je trebao neriješen rezultat protiv Graca II, koji je s dvije pobjede već osigurao prolaz. Mladi Gračani su tražili i treću pobjedu, i susret su otvorili ranim vodstvom, ali se ubrzo potvrdilo ono staro pravilo da “tko visoko leti, nisko pada”, a u ovom slučaju pad nije bio nimalo ugodan za Gradac II. Najstarija ekipa turnira Batin stari, zahvaljujući dobroj i efikasnoj igri, uskoro je izjednačila, potom povela, a do kraja utakmice pošteno napunila mrežu favoriziranog Graca II sve do konačnih 8:1. U sljedeće dvije utakmice favorizirane ekipe Rastovače polje i Broćanca su trebale doći do pobjede kako bi potvrdili prolaz. Protivničke momčadi Vojuše i Rakitno mladi su pružile velik otpor, ali nisu uspjele ozbiljnije ugroziti ambicije favorita.

Jak otpor Rakitna

Rastovača polje je pitanje pobjednika riješila već u prvom poluvremenu s četiri brza pogotka. U drugom dijelu je došlo do malog opuštanja, što je ekipa Vojuše jednom prilikom i iskoristila, pa je konačni rezultat bio 4:1. Broćanac je puno teže došao do pobjede od 3:1. Dugo su lomili otpor mladih Rakićana, koji su pali tek dvije minute prije kraja. Iako su ispali u prvoj fazi turnira, mlade ekipe Vojuše i Rakitno mladi, prikazale su vrlo dobar nogomet i treba im čestitati na ovogodišnjim nastupima. Sve u svemu, mogli smo vidjeti dobar nogomet, a gledatelji, ako ne uzmemo u obzir nedolazak ekipe Sutina, kućama su otišli zadovoljni prikazanim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?