BH navigator

Mobilni turistički vodič u BiH već sada broji više od 5000 korisnika

mobitel
VL FOTO
10.01.2012.
u 10:30

Najviše je korisnika iz Njemačke, Hrvatske, Švedske i Amerike, a ovu aplikaciju pohranili su korisnici iz čak 51 zemlje

Premda mu je tek prvi rođendan, mobilni turistički vodič Bosne i Hercegovine- BH Navigator, prvenstveno namijenjen stranim turistima zapadne Europe i Američkog kontinenta, ali i milijunskoj bh. dijaspori te domaćim turistima, već sada broji više od 5 tisuća korisnika.

Korisnici iz 51 zemlje

Specijalizirana mobilna aplikacija pod nazivom BH Navigator bilježi najviše korisnika iz Njemačke, Hrvatske, Švedske i Amerike, a prema podacima, ovu aplikaciju na svoj telefon pohranili su korisnici iz čak 51 zemlje svijeta.

Prava vrijednost ovog vida komunikacije turističkog sadržaja BiH, počiva upravo na činjenici da se ljudi u današnje vrijeme praktično ne odvajaju od svojih mobilnih uređaja, što je naročito slučaj kod korisnika smarthphone telefona u zapadnim zemljama.

Upravo, njegova najveća vrijednost je u tom, jer je omogućeno prezentiranje turističke ponude, koja je uvijek na dohvat ruke potencijalnog turiste, dostupno 24 sata dnevno, kako korisniku tako i njegovim prijateljima i poznanicima.

Prema podacima iz prethodne godine, BH Navigator, dnevno pohrani u telefon u prosjeku 20 novih korisnika, što znači da broj njegovih korisnika raste svaki dan.
Prvi mobilni turistički vodič Bosne i Hercegovine - BH Navigator, kreiran od strane Mark IN agencije za komunikacije, potpuno je besplatan za korisnike iPhone telefona te dostupan svima. Tijekom 2011, BH Navigator postao je dostupan i korisnicima svih drugih telefona putem mobilne stranice m.bhnavigator.ba, a svim turističkim objektima omogućen je upis sadržaja u ovu aplikaciju.

Za sada za tri grada

U prvu verziju ove mobilne aplikacije uvrštene su turističke ponude Banjaluke, Sarajeva i Mostara.

Uskoro će biti uvrštena i opcija dijeljenja željenog sadržaja putem socijalnih mreža Facebook i Twitter, što će omogućiti preporuku sadržaja od strane korisnika svojim prijateljima na socijalnim mrežama.

“BH navigator” prvenstveno je namijenjen stranim turistima zapadne Europe i američkog kontinenta, ali i milijunskoj bh. dijaspori te domaćim turistima, tvrde iz agencije.

Koncept vodiča je zasnovan na aplikaciji koja na vrlo jednostavna i pregledna i korisnicima iPhone telefona pruža uvid i preporuke vezano za turističku ponudu BiH.

Sama ponuda je razvrstana po kategorijama kao što su kultura i umjetnost, smještaj, hrana i piće, barovi i klubovi, kupnja, prijevoz, itd. Kategorija avanturizma posebno je izdvojena kao konkurentska prednost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?