Kraj romanse

Misica Katarina Banić više ne ljubi nogometaša Emira Spahića

Katarina Banić (1)
Željko Hladika/Pixsell
21.02.2011.
u 08:49

Razlog prekida koji je uslijedio nakon nepunih godinu dana veze, kazala je za Extru K. Banić, ne skriva se u prisustvu treće osobe.

Miss Hrvatske Katarina Banić više nije zaljubljena, tvrdi tjednik Extra, u kojoj je objavljeno da je 21-godišnja ljepotica prekinula vezu s kapetanom bosanskohercegovačke reprezentacije - Emirom Spahićem.

Razlog prekida koji je uslijedio nakon nepunih godinu dana veze kaže K. Banić ne skriva se u prisustvu treće osobe. Njihova ljubav pukla je zbog previše obveza i udaljenosti koju nisu mogli premostiti. Iako nije više njen, Emir će Katarini ostati najveća ljubav.

Upoznali su se 2010. godine uoči dočeka Nove godine te ju zajedno proslavili u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine. U njega, simbol jedne nježne ljubavi naša misica vraćat će se dok je živa. Tko zna, možda upravo tamo pronađe i sljedećeg izabranika svog srca...

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije