Nogomet i mladi

Mini liga prvaka u Mostaru

Djeca
VL FOTO
20.05.2012.
u 13:10

Natjecanja za djecu nisu bila klasična nogometna. Više je to bila riječ o raznim igrama koje su, između ostalog, podrazumijevale druženje s loptom.

Bio je to jučer spektakularan sportski, nogometni dan, za brojnu djecu koja su uživali u otvorenoj školi nogometa, koja se održala ispred Mepas Malla u Mostaru. Mini Liga prvaka bila je svojevrsni uvod u veliko finale Lige prvaka koje su sinoć trebali odigrati Bayern i Chelsea. Pozitivna energija bila je vidljiva na svakom koraku.

- Ovo je uistinu pravi sportski blagdan. Djeca u ovome neizmjerno uživaju. Pogledajte ih samo kako na njih djeluje to što se natječu sa svojim vršnjacima u tim raznim igrama. Nitko tu ne može ostati ravnodušan, a kamo sreće da je više ovakvih događanja u našem gradu - kazao nam je Miro Margeta, trener HNK Branitelja Mostar, koji je, kao i veliki broj drugih trenera iz drugih klubova i škola nogometa iz cijele regije, svoje mlade nogometaše vodio i nadzirao ovom prilikom.Natjecanja za djecu nisu bila klasična nogometna. Više je to bila riječ o raznim igrama koje su, između ostalog, podrazumijevale druženje s loptom. Igrao se ulični nogomet, hokej, radile su se vježbe preciznosti, vođenja lopte... Reakcije brojnih roditelja također su bile pozitivne, jer organizacija sigurnosti na dvije ulice, koje su ovom prigodom bile zatvorene za promet, uistinu su bile za svaku pohvalu. Na koncu svega svim sudionicima podijeljene su diplome o sudjelovanju. Projekt je, osim brojnih sponzora, podržao i Nogometni savez BiH. Krovna kuća nogometa u BiH kroz ovaj je projekt mogla na pravi način promovirati Grassroot dan, koji se održava u utorak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije