Floridski derbi

Miami prokockao 24 koševa prednosti!

wade
AFP/Pixsell
04.03.2011.
u 12:02

Miami Heat je 8:57 minuta do kraja treće četvrtine imao 24 koša prednosti nad Orlando Magicom. Imao i izgubio!

U dvoboju dva floridska kluba slavio je Magic (99:96), te nanio Jamesu, Wadeu i Boshu treći poraz u četiri posljednje utakmice.
- Neshvatljivo! - uspio je jedino nakon poraza procijediti Dwayne Wade.
Za čudesan povratak, drugi najveći u povijesti kluba, Orlando je pogodio 16 trica (iz 29 pokušaja), te Jamesa i Wadea sveo na samo 10 koševa zajedno u drugom poluvremenu.
Alarm za uzbunu u Heatu se još ne pali, iako su u posljednja tri poraza prokockali +24 (Orlando), +15 (New York) i +11 (Chicago).
Što se učinka tiče, kod Orlanda je najraspoloženiji bio J. Richardson s 24 koša (6-8 za trice), a fenomenalnu utakmicu odigrao je i Howard. Centar Magica ubacio je 14 koševa, imao 18 skokova, pet blokada i, za njega neuobičajenih pet asistencija.
A nakon što su u prve 24 minute zajedno ubacili 47 koševa, James je završio na 29 koševa, a Wade 28 koševa.

Ispada da je Denveru odlazak Carmela Anthonyja - pomogao. Nuggetsi u eri nakon Anthonyja imaju omjer 5-1, a posljednji u nizu stradala je Utah Jazz, koja je tako upisala i sedmi uzastopni domaći poraz (101:103).
Lawson je za Nuggetse ubacio 23 koša uz šest skokova i pet asistencija, dok je kod Utaha prvi strijelac bio Miles s 22 koša.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije