Najbolji u povijesti

Messi: Hvala, ali nemam sad vremena razmišljati o nagradama

Zlatna lopta, Fifa, Lionel Messi (1)
Reuters/Pixsell
08.01.2013.
u 09:43

Argentinac je na Fifinoj svečanosti četvrti put u karijeri izabran za najboljega svjetskog nogometaša

Za neke bi to bio vrhunac karijere, za Lionela Messija tek "običan dan u uredu". Argentinac je pokupio svoju četvrtu Zlatnu loptu u karijeri, nagradu za najboljeg svjetskog nogometaša, ali iz njega nije zračila ni mrvica euforije. Zadovoljstva da, ali euforije nikako.

- Naravno da sam vrlo sretanšto sam osvojio Zlatnu loptu ponovo. Ovo mi je četvrta, pa mi je to velika radost. Pronaći ću malo mjesta za ovaj trofej kod kuće. Ali, nemam vremena stati i razmišljati o ovim nagradama, niti uživati u njima. Razmišljam samo o utakmicama koje nas čekaju. Sve se odvija vrlo brzo - istaknuo je Messi i nadodao:

- Ne uspoređujem se ni sa kim i ne razmišljam o sebi kao najboljem na svijetu. Samo želim uživati, ali nemate puno vremena zastati i razmišljati o stvarima koje postižete jer se utakmice igraju svaka tri dana. Kao što sam uvijek i govorio, na kraju moje karijere ću se osvrnuti na ono što sam napravio. Ljudi će imati svoje mišljenje i shvatit će kakva je bila moja karijera.

>>Najbolji u povijesti: Messi osvojio i četvrtu Zlatnu loptu zaredom!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije