Glazba

Melodije Mostara se vraćaju odakle su i potekle - u Kosaču

Melodije Mostara
Stojan Lasić
31.05.2012.
u 09:54

Ulaznica za glavnu festivalsku večer je 15 KM, a za Male Melodije 5 maraka

- U posljednje vrijeme bilo je puno govora da festivala neće biti, ali sad sa zadovoljstvom možemo kazati da smo uspjeli i da će Melodije Mostara na pravi način proslaviti svoj 18. rođendan, kazao je na jučerašnjoj konferenciji za novinare direktor festivala Dragan Džidić.

 Neda i Kemal

 Melodije će se održati 7. lipnja i to u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, na mjestu s kojega su prije 18 godina i potekle. Nastupit će 23 izvođača koji će zadovoljiti ukuse različitih generacija. Prvi put u duetu nastupit će legende bh. zabavne glazbe Neda Ukraden i Kemal Monteno, i pomalo neobično za ovaj festival, pjevač narodne glazbe Halid Muslimović koji će također nastupiti u duetu s mlađim kolegom Markom. Za “Grand prix Zlatno sunce Mostara” borit će se još i: Bojan Jambrošić, Josip Ivančić, Romeo Nikolić, Zvone Bohem&Trio Gušt, lanjski pobjednici Berny i Taz, Senergija, Dado Kukić, Grupa IF, Jozo Vučić, Pero Križanović, Max Hozić, zvijezda ex-yu estrade Đorđi Peruzović, Robert Čolina, Danijel Jurić, Matea Sučić, Alen Bičević, ansambl Bracera, Suzana Matušan, Andrea Paškvan, Bekrije, stari as Darko Domjan, te ponovno Zvone Bohem koji će sa Željkom Sesvečanom, Draženom Ćuturićem i bekrijama izvesti prigodno navijačku himnu kao uvod u Europsko nogometno prvenstvo.

 Mikijev show

 U show programu publiku će zabavljati još jedan predstavnik stare garde Miki Jevremović. Voditelji glavne festivalske večeri su domaće snage Danijela MarijiaZovko i Snježana Delić, dok će Male Melodije, koje će se održati dan kasnije voditi glumac Mario Drmać. Ulaznice će biti puštene u prodaju danas, po cijeni od 15 KM, odnosno 5 KM za Male Melodije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?