zadovoljan smrću

McCain: Dragi Vođa pridružio se Hitleru u toplom kutu pakla

mccain
Reuters/PIXSELL
20.12.2011.
u 10:29

Republikanci smatraju da Kim Jong-il nakon desetljeća ugnjetavanja i prijetnji cijelom svijetu svojim nuklearnim naoružanjem nikome neće nedostajati

Svijet je bolji sada kada je umro Kim Jong-il, smatra američki senator John McCain te predviđa da će se sjevernokorejski diktator pridružiti Adolfu Hitleru "u toplom kutu pakla".

McCainovi politički kolege, uključujući i republikanskog uzdanika za mjesto predsjednika SAD-a Mitta Romneyja, podržali su istaknutog i otvorenog senatora, javlja AP, te naglasili da Kim Jong-il nakon desetljeća ugnjetavanja i prijetnji cijelom svijetu svojim nuklearnim naoružanjem nikome neće nedostajati.

– Mogu samo izraziti svoje zadovoljstvo što se Dragi Vođa pridružio Gadafiju, bin Ladenu, Hitleru i Staljinu u toplom kutu pakla – kazao je McCain.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krtica
18:45 20.12.2011.

A u ciji \"topli kut u paklu\" ce se pridruziti oni koji su poubijali na tisuce civila, djece, staraca i starica po Vijetnamu, Afganistanu, Iraku i drugim uljem bogatim zemljama gdje su se agresori izivljavali nad domacim stanovnistvom???

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije