Teniske ljestvice

Marin Čilić izletio iz prvih 20, Petra Martić i dalje 49.

'Marin Cilic of Croatia celebrates after beating Janko Tipsarevic of Serbia in the final of the St. Petersburg Open tennis tournament in St. Petersburg, on October 30, 2011.AFP PHOTO/ KIRILL KUDRYAVTS
'KIRILL KUDRYAVTSEV'
14.11.2011.
u 11:54

Ivan Ljubičić je čak i napredovao za jedno mjesto te je sada 30., iako nije nastupio na Mastersu u francuskoj metropoli.

Teniske federacije objavile su nove poretke u muškoj i ženskoj konkurenciji. Nakon što je zadnja dva tjedna bio među 20 najboljih tenisača svijeta, Marin Čilić je zahvaljući porazu u prvom kolu Pariza skliznuo u poretku za četiri mjesta te je sada 18. igrač svijeta. Ivan Ljubičić je čak i napredovao za jedno mjesto te je sada 30., iako nije nastupio na Mastersu u francuskoj metropoli. Ivan Dodig je prolaskom u drugo kolo, gdje je izgubio od i dalje uvjerljivog prvog igrača svijeta Novaka Đokovića, napredovao za tri stepenice te je sad 36. Prošli tjedan odmarao je i Ivo Karlović, što mu je donijelo pad za jedno mjesto, na 56.

Kod tenisačica, jedina naša predstavnica u prvih 100, Splićanka Petra Martić zadržala je 49. mjesto na svjetskoj ljestvici. Mirjana Lučić je pala sa 116. na 117., a Ajla Tomljanović sa 145. na 146.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije