IZBOR GOAL.COMA

Mandžukić izabran u najbolju momčad Bundeslige

Mandžukić
twitter.com/MarioMandzukic9
15.05.2013.
u 15:16

- Mandžukić je u Bayern došao kao zamjena za Gomeza, ali je uskoro zasjenio bivšu zvijezdu Stuttgarta. Zabio je iznenađujuće veliki broj golova dok se nije riješilo pitanje pobjednika lige - objasnili su u Goal.comu.

Mario Mandžukić dobio je još jedno priznanje. Uvršten je u momčad Bundeslige za ovu sezonu prema izboru novinara nogometnog portala Goal.com.

- Mandžukić je u Bayern došao kao zamjena za Gomeza, ali je uskoro zasjenio bivšu zvijezdu Stuttgarta. Zabio je iznenađujuće veliki broj golova dok se nije riješilo pitanje pobjednika lige - objasnili su u Goal.comu svoju odluku.

Idealna momčad igra u formaciji 3-4-3, a u njoj je čak šest igrača prvaka Bayerna. Mandžukić je u napadu s Robertom Lewandowskim iz dortmundske Borussije i Stefanom Kiesslingom iz Bayera. Na vratima nije Bayernov Manuel Neuer nego Rene Adler iz HSV-a.

Idealna momčad Goal.coma izgleda ovako:

Adler (Hamburg) - Carvajal (Bayer), Dante (Bayern), Lahm (Bayern) - Müller (Bayern), Kroos (Bayern), Götze (Borussia), Ribery (Bayern) - Mandžukić (Bayern), Lewandowski (Borussia), Kiessling (Bayer).

>> 'Ma kakav Gomez! Bayern melje zbog Mandže, on mu je dao moć'

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije