nije htio pričati

Mandžo hrvatskim novinarima: Presretan sam, briga me za vas!

'Bayern Munich's Mario Mandzukic (C) holds up the Champions League Trophy after defeating Borussia Dortmund in their Champions League Final soccer match at Wembley Stadium in London May 25, 2013.
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
Autor
Ante Buškulić
26.05.2013.
u 08:49

Mandžukić se naljutio jer su domaći portali na dan finala prenijeli intervju talijanskog Tuttosporta kojeg on navodno nije dao

Mario Mandžukić bio je glavni "partymaker" na Wembleyju nakon osvojene Lige prvaka. Predvodio je ples na terenu, s Timoščukom odmah iza Heynckesa krenuo na binu za pobjednike, kurtoaznim “danke” prošao je Michela Platinija i Angelu Merkel, a onda zastao kod pehara i poljubio ga. Nije mogao dočekati da ga uzme u ruke. Poveo je ples na pozornici, prvi je uzeo pehar od kapetana Lahma, stavio ga na glavu... uživao je kao dijete. Da je smio, ponio bi ga i u krevet. I cijelo je vrijeme čvrsto držao jedan dres. S posebnom posvetom. Nažalost, nismo doznali za koga. Jer Mario Mandžukić hrvatskim je novinarima poručio:

 - Ja sam najsretniji na svijetu, a za vas me baš briga! Kako možete prenositi laži? Zašto bih vam išta rekao?!

Naljutio ga je po njemu izmišljeni intervju u talijanskom Tuttosportu, u kojem se hvalio kako je zafrkavao trenere u Dinamu, vozio bez upaljenih svjetala, bježao iz mlade reprezentacije (što je doista činio) i kako mu je Ibrahimović uzor. U jeku koncentracije za utakmicu stigao je i to pročitati... I sat vremena nakon utakmice igrali su se s peharom, a nitko od navijača nije otišao s Bayernove tribine. Igrači su izrezali mrežu, Mandžo se omotao i njome, i pjevao, slavio, ludovao... Čak i izgubio medalju u slavlju! Ribery mu ju je pronašao. Kakav junak!

Iako su ha hrvatski novinari u Londonu pokušali uvjeriti da nemaju baš nikakve veze sa spomenutim intervjuem, nije se dao razuvjeriti.

- Dok mi se ne ispričaju ne želim davati izjave - poručio je Mandžo i odjurio.

>> Goal.com: Mandžukić je bio žarište Bayernovih napada

>> Mandžo s hrvatskom zastavom predvodio slavlje Bayernovih igrača pred navijačima

>> Mandžukić u euforiji izgubio medalju! Spasio ga Ribery

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?