BEZ LAŽNE SKROMNOSTI

Mancini: Realno, trenutačno sam najbolji trener u Engleskoj

\'Manchester City manager Roberto Mancini talks to a member of his backroom staff before the UEFA Champions League, Group A match at the Etihad Stadium, Manchester. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
18.02.2013.
u 15:14

Talijanskog stratega na klupi Cityja razljutilo je pisanje o njegovoj navodnoj smjeni pa je podsjetio medije na vlastite uspjehe

Treneru Manchester Cityja Robertu Manciniju dojadilo je neprestano pisanje medija o njegovoj smjeni. Aktualizirala su se opet nakon što je krajem prošle godine ispao iz europskih natjecanja, a Manchester United upravo pobjegao na 12 bodova prednosti u engleskom prvenstvu. Talijan je medije stoga podsjetio:

– Prvo ste pisali da će me zamijeniti Guardiola, ali on je otišao u Bayern tako da ćete sada morati izmisliti neko novo ime. Osvojio sam naslov prvaka, FA kup i engleski superkup, a to nije pošlo za rukom ni jednom drugom menadžeru već 15 mjeseci. To je realnost – poručio je Mancini koji je u Cityju od prosinca 2009. kada je otišao Mark Hughes.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije