Odlična igra u 2011.

Lovren: Lopovi su mi uzeli sve što sam imao, sad krećem ispočetka!

'Olympique Lyon's Kim Kallstrom (R) celebrates with team mate Dejan Lovren his team's first goal against Auxerre during their French Ligue 1 soccer match at the Gerland stadium in Lyon December 22,
ReutersPixsell
19.01.2011.
u 08:07

- Od provale u stan prošlo je gotovo mjesec dana, no policija mi nije ponudila nikakve informacije o lopovima,- kaže naš reprezentativac u Lyonu.

Sjajno je Dejan Lovren započeo godinu, u Lyonovoj domaćoj 3:0 pobjedi protiv Lorienta bio je jedan od najboljih igrača. Internetski portal Goal.com čak ga je uvrstio u idealnu momčad 20. kola francuske lige:

– Bilo je dobro, najvažnije je da pobjeđujemo i idemo prema prvome mjestu. Ozračje u klubu sad je izvrsno, za razliku od početka jeseni, kad su nam dani bili ružni i tužni. No, prebrodili smo krizu i sve je došlo na mjesto – rekao je Lovren.

Dvije utakmice bez gola

I tamošnji novinari utišali su negativne kritike, više ne odapinju otrovne strelice prema vama?

– Kad se dobro igra, onda i nema razloga za napade, iako su prema meni pisani mediji bili negativni i kad je trebalo i kad nije trebalo. No, ne opterećujem se više time, važno je da odradim svoj dio posla, a momčadska dobra igra donosi pobjede i samopouzdanje. Na zadnje dvije utakmice nismo primili gol, čeka nas neugodno gostovanje u Nici i nadam se pobjedi. Zahuktali smo se i vjerujem da ćemo osvojiti naslov prvaka.

Je li policija pronašla lopove koji su vas opljačkali?

– Ma kakvi. Prošlo je gotovo mjesec dana i nitko mi se iz policije nije javio, nikakve informacije nemam. Tako da i ne razmišljam više o tome, bilo pa prošlo, bilo bi glupo opterećivati se nečim na što ne mogu utjecati.

Kolika je šteta bila?

– Velika! Iako još nije sve izračunano, sigurno je bila velika šteta. Ukradeno mi je gotovo sve što sam imao, majice, košulje, cipele, nakit, mobiteli, satovi... Sve opet kupujem ponovo, svi su mi ormari prazni!

U stanu je bio kaos

Kako su lopovi ušli u stan?

– Ne znam. Pričekali su da utakmica počne, vidjeli su da je stan prazan i krenuli su na posao. Kad sam došao doma, sva su svjetla bila upaljena, vrata odškrinuta, šokirao sam se kad sam to vidio. Odmah sam nazvao policiju, pričekao sam i s policajcima sam ušao u stan, u kojem je bio potpuni kaos! Ukrali su mi i dokumente, a sljedeći sam dan trebao putovati u Hrvatsku. Eto, tako je to bilo i još nemam nikakve informacije o lopovima – kaže Lovren, kojeg će u srijedu u Lyonu posjetiti Aljoša Asanović, član Bilićeva stručnog stožera.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije