HDZ 1990 i SDP

Ljubić i Lagumdžija razgovarali u Sarajevu

Sastanak
22.06.2012.
u 13:32

Predsjednici stranka su posebno razgovarali o predmetu Sejdić i Finci

Predsjednik HDZ 1990 Božo Ljubić i predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija razgovarali su danas u Sarajevu. Razgovarano je o međustranačkoj suradnji i načinu rješavanja najvažnijih pitanja za Bosnu i Hercegovinu. Posebno je bilo riječi o provedi presude Europskoga suda za ljudska prava u predmetu Sejdić i Finci kao uvjeta za stjecanje statusa kandidata BiH za Europsku uniju, što je zajednički cilj HDZ-a 1990 i SDP-a.

Predsjednici su konstatirali da se približavaju stajališta oko načina izbora Doma naroda i da se u tim prijedlozima podržava legitimno narodno zastupanje. Stranački eksperti nastavljaju rad na ovom pitanju. Predsjednici Ljubić i Lagumdžija dogovorili su sastanak vodstava dvije stranke za sljedeći tjedan.

Ključne riječi

Komentara 1

CI
cinbenik
16:31 22.06.2012.

Sta sad Ljubic pregovara,pa njegov sef je sve izpregovarao.........Neka se malo i on slika sa "velikim vodjom" koji odlucuje kada ce koji Hrvat pregovarati............

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?