MANDŽI KONKURENCIJA

Lewandowski: Da, potpisujem za Bayern u siječnju!

'Borussia Dortmund's Robert Lewandowski gestures as he celebrates after scoring a fourth goal against Real Madrid during their Champions League semi-final first leg soccer match at BVB stadium in Dor
Reuters/Pixsell
25.09.2013.
u 12:54

Borussia će ostati bez odštete za Lewandowskog s obzirom da mu na ljeto 2014. istječe ugovor

Robert Lewandowki od siječnja 2014. bit će igrač Bayerna! Priča koja je bila aktualna ljetos, no nije se realizirala, ipak će se okončati sretno za poljskog napadača.

- Da, potpisujem za Bayern u siječnju. Jer tada mogu službeno potpisati ugovor - rekao je Lewandowski za Sport1 nakon pobjede Borussije Dortmund nad 1860 Münchenom u šesnaestini finala njemačkog kupa.

Lewandowski je cijelo prošlo ljeto radio pritisak na klub da ga pusti u rivala, a ušutio je tek kad su mu plaću povećali s milijun i pol na pet milijuna eura. Tada je ustvrdio da zapravio nije htio otići iz Borussije...

Dortmundski klub neće se usrećiti ovim transferom. Osim što gubi ponajboljeg igrača, ostat će bez odštete s obzirom da ugovor Lewandowskog vrijedi do ljeta 2014.

U svakom slučaju, Mario Mandžukić dobit će opasnu konkurenciju u napadu Bavaraca...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije