novi dokazi

Lanzina meta zapravo bila učiteljica prvog razreda koji je pobio?

adam lanza, imena žrtava (1)
REUTERS/Pixsell
07.01.2013.
u 16:52

Prijašnji izvještaji govorili su o tome da je Lanza napao školu jer je njegova majka Nancy Lanza volontirala tamo te je bio ljubomoran jer je mislio da je njegova majka voljela učenike u školi više od njega

Novi dokazi u slučaju masakra u školi Sandy Hook u Newtonu potencijalno ukazuju na to da je meta Adama Lanze zapravo bila učiteljica razreda u kojem je pucao Lauren Rousseau (30), piše Daily Mail. Naime, 20-godišnji masovni ubojica zapucao je na nekoliko automobila na parkiralištu uključujući i na automobil 30-godišnje učiteljice Lauren Rousseau.

Razred Lauren Rousseau bila je ubojičina druga stanica nakon što je ubio ravnatelja i školsku psihologinju u njihovom uredu. Rousseau je upucao u glavu te ubio 15 od 16 učenika u učionici njezinog prvog razreda. Prijašnji izvještaji govorili su o tome da je Lanza napao školu jer je njegova majka Nancy Lanza volontirala tamo te je bio ljubomoran jer je mislio da je njegova majka voljela učenike u školi više od njega.

Policija je otkrila još jedan zanimljiv detalj o masakru u školi u Newtonu u američkoj saveznoj državi Connecticut. Naime Adam Lanza je za vrijeme masakra nosio čepiće za uši kako bi zaštitio sluh. Smatraju da je čudno što se brinuo o zaštiti sluha ako se namjeravao ubiti.

>> Ubojici mališana pušku je u ruke stavila majka

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije