Pripreme

Lago se priključio pripremama, poznati protivnici na Winter cupu

Široki Brijeg
18.01.2013.
u 11:57

Široki će igrati protiv Veleža 26. siječnja na Blatu, slijedi Dinamo 2. veljače na Pecari, pa turnir u Istri

Kiša u Širokom Brijegu lije bez prekida, što baš ne ide na ruku nogometašima s Pecare. No, bolje i kiša nego snijeg, koji se s travnjaka na kampu Musa Karačić na Blatu vidi na brdima. - Treniramo dva puta dnevno. Kiša nije ugodna, ali važno je da ostalo ide po planu - rekao nam je jučer između dva treninga trener vratara Ivan Soldo, pod čijim su zapovjedništvom vratari Bilobrk, Marić i Mikulić:

Nema ozljeda

- Najvažnije je da su svi igrači zdravi i da nema ozljeda. Novo je što se iz Brazila u utorak vratio Wagner i odmah se uključio u rad. Vratio se i Bajano, i on trenira s ostalima. Damir Džidić i Dino Ćorić nakon sličnih operacija trbušnoga zida rade malo odvojeno od ostalih. Druga dvojica s liste jesenas ozlijeđenih, Davor Landeka i Zvonimir Kožulj, nemaju nikakav popust, rade maksimalno kao i ostali igrači - kaže Soldo: - Nema bolova ni problema, bit ću na vrijeme spreman. Iz predostrožnosti još ne treniram punom snagom, ali uskoro ću raditi kao i drugi. Društvo mi pravi Damir Džidić koji je operiran ranije, pa će se i oporaviti ranije. Kiša je potopila travnjake s prirodnom travom, pa smo jutros trenirali na “plastičnjaku”, ali to nam ne smeta - rekao nam je Ćorić.

Istria Winter cup


Nakon što su se zimus s posudbe u Gošk vratili na Pecaru, Boris Baćak, Ante Hrkać i Ivan Kukavica na proljeće će igrati za prvoligaš Branitelj. Ostala trojica “posuđenika”, Marin Božić, Ivan Kvesić i Mateo Karačić počeli su pripreme s ostatkom momčadi. Sada je nađen klub i Božiću, koji će proljeće igrati za hrvatski trećeligaš Zmaj iz Makarske. Treba još naći “smještaj” Kvesiću, dok će Karačić ostati na Pecari i pokušati izboriti mjesto u momčadi. Poznata su imena sudionika 3. Istria Winter cupa u Novigradu i Umagu (3. - 10. veljače) na kojem će igrati i Širokobriježani. Oni su u skupini s austrijskim Wolfsbergerom, litavskim Žalgirisom i mađarskim Gyorom ETO. U drugoj su skupini Istra, Cibalia, slovenske Domžale i mađarski Kečkemet. Ovisno o plasmanu u svojoj skupini, Široki će 10. veljače igrati s jednim od njih za prvo, treće, peto ili sedmo mjesto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?