Čudni zahtjevi

Lady Gaga živi na "tjednoj dijeti"

gaga
Foto: AFP/Pixsell
1/5
07.10.2010.
u 21:37

Paranoična zvijezda naložila je da se pola sata prije svakog njezina nastupa u kafiće blizu dvorane prestane dovoziti led, te da svatko tko radi oko nje i njezine ekipe mora imati propisanu, prepoznatljivu odoru.

Na listi izvođača koji pred organizatore koncerata postavljaju čudne zahtjeve zasigurno je i Lady Gaga koja pred svaki koncert naruči rezervoar kisika i zalihe meda. Koncert se može otkazati i ako Gaga svaki dan ne dobije večeru u isto vrijeme, točnije u pet sati te ako joj domaćini ne ponude različite vrste hrane.

Naime, ponedjeljkom pjevačica voli roštiljati, utorkom je dan za azijsku, a srijedom za meksičku hranu. Četvrtkom se vraća u domaću, američku kuhinju, a petak jedan za  švedski stol. Subotom Gaga "papa" tjesteninu,a nedjeljom trbuh voli napuniti pečenom puricom s umacima.

Paranoična zvijezda naložila je da se pola sata prije svakog njezina nastupa u kafiće blizu dvorane prestane dovoziti led, te da svatko tko radi oko nje i njezine ekipe mora nositi propisanu, prepoznatljivu odoru. Nakon svega pročitanog organizatorima koncerata Lady Gage možemo samo poželjeti sreću. 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije