Travnik – Dani dijaspore

Veliki koncert Zdravka Čolića na manifestaciji „Dani dijaspore“

Zdravko Čolić
Goran Kovacic/PIXSELL
29.07.2023.
u 15:37

U Travniku će se od 31. srpnja do 05. kolovoza održati održati kulturno-zabavna i privredna manifestacija „Dani dijaspore“.

Ovom manifestacijom se nastoji očuvati i ojačati veza s nekadašnjim stanovnicima općine Travnik, koji su svoje rodno mjesto zamijenili prebivalištem u inozemstvu. Manifestacija je koncipirana tako da se sadržaji odvijaju na više lokacija u Travniku i predstavljaju odličnu priliku za druženje, brojne privredne susrete i uspostavljanje suradnje.

U okviru bogatog  programa održaće se promocija knjige "Otac", mlade spisateljice i novinarke Glorije Lujanović, stručno predavanje na temu "Društvo i mentalno zdravlje" dr. Esada Boškaila, kao i edukativna radionica Vere Klopčić pod nazivom "Romi u Bosni", potom će se održati promocija knjige autora Fadila Mešana "Stotinu godina travničkog fudbala 1920 – 2020 u riječi i slici", kao i književno-glazbena večer "Patuljci s Plave vode" uz Rusmira Agačevića – Rusa, Mirka i Nebojšu Adžaipa i Roberta Augustinovića....
U petak 04. kolovoza će se održati privredni susreti dok će u subotu 05. kolovoza na stadionu „Pirota“ Zdravko Čolić održati veliki solistički koncert.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?