Mostar

U nedjelju izvedba predstave "Maske"

maske
06.11.2015.
u 11:19

Na Memorijalnoj sceni 2532 ansambl Mostarskog teatra mladih 1974 izvesti će u nedjelju, 8. studenoga s početkom u 11 sati 485. reprizu interaktivne predstave Teatra u obrazovanju "Maske".

U predstavi igraju Iman Dilberović, Ajla Hodžić, Miran Bečević, Adis Sandžaktar i Sead Đulić, a režirala ju je Ema Laković. Predstava se bavi pitanjem nasilja s posebnim akcentom na maloljetničko nasilje i svojim aktivnim uključivanjem u interakciju i proces svih nazočnih osvješćuje uzroke i istražuje posljedice.

Kompletan proces prisutne vodi do razumijevanja nasilja i njegovih posljedica te u konačnici do katarze. Predstava je do sada igrana širom svijeta. Najveći broj izvedbi doživjela je u školama širom Bosne i Hercegovine.

Nakon ove izvedbe počinje njeno intenzivno igranje u školama u Mostaru. Jubilarna, 500. izvedba očekuje se za Noć teatra, 21. studenoga u Vitezu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?