Mostar

"Snom ljetne noći" ulazimo u jesen

fuka_nnn_bih_14092015
15.09.2015.
u 06:15

Šezdeset i šesta po redu kazališna sezona Narodnog pozorišta Mostar bit će svečano otvorena 29. rujna 2015. godine u 20 sati premijerom predstave "San ljetne noći" (u podnaslovu "Shakespeare na deponiji") rađene po djelu Williama Shakespearea, a u režiji beogradskog redatelja Erola Kadića kao gosta.

Prva repriza planirana je 30. rujna 2015. godine. Prije spomenute premijere, već sutra, 16. rujna, publika će imati priliku pogledati predstavu "Ajmo na fuka" autora Dragana Komadine koja je značajnim dijelom i obilježila proteklu sezonu, piše Večernji list.

Također, po pozivu Ministarstva za obrazovanje, mlade, kulturu i sport Bosansko-podrinjske županije, Narodno pozorište Mostar će sudjelovati u obilježavanju Dana BPŽ Goražde i Dana općine Goražde, te će 18. rujna u Centru za kulturu Goražde izvesti predstavu "Šta ćemo sad" autora Branka Đurića u režiji Ahmeda Imamovića.

Tijekom nastavka sezone očekuje nas skora premijera predstave "Derviš i smrt" rađene po djelu Meše Selimovića, zatim "Hotel Plaza" Neila Simona u režiji Admira Glamočaka, 13. međunarodni festival komedije "Mostarska liska 2016.", gostovanja na festivalima te nove suradnje s domaćim teatrima.

"Napominjemo kako su od ove sezone i nove niže cijene ulaznica, pa će tako naša publika za premijeru i prvu reprizu predstava plaćati ulaznicu od 10 KM, za svako iduće izvođenje predstave kartu od 7 KM, dok će studenti i umirovljenici imati popust od 50 posto. Ulaznice za premijeru predstave "San ljetne noći" Williama Shakespearea bit će u prodaji već od 17. rujna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije