Mostarski kantautor

Sanel Marić Mara na Svjetski dan poezije objavio novi spot za pjesmu 'Jutro'

21.03.2023.
u 11:39

Mostarski kantautor Sanel Marić Mara objavio je danas, na Svjetski dan poezije, novi spot za pjesmu "Jutro" koja se nalazi na njegovom albumu "Pure" objavljenom u rujnu prošle godine.

Pod redateljskom palicom Amira Grabusa, "Jutro" je poprimilo novu harmoniju slike i zvuka stvarajući prepoznatljivi umjetnički izričaj ovog mostarskog kantautora.

Mara je kazao kako je video za pjesmu sniman po hercegovačkom kršu, ulicama Mostara i u prostorijama OKC-a Abrašević.

- Amir Grabus je ustrajao na tome da preslika neke od fotografija iz moje glave koje sam mu uspio ispričati, još dok sam nekad davno radio na ovoj pjesmi. Moram kazati da je pored svih tih priča i slika uspio povezati cjelinu i unutar svega unijeti sebe i stvoriti kompletnu harmoniju slike i zvuka. Uradio je nevjerojatan posao i još jednom pokazao da umjetnost postoji i da još uvijek traje - kazao je kantautor zahvalivši svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog videa.

Sanel Marić Mara večeras će od 20 sati održati mali koncert u Klubu knjige Ivo Andrić u Mostaru.

Publika će, uz njegove autorske stihove, moći slušati i uglazbljenu pisanu riječ velikana poezije poput Maka Dizdara, Alekse Šantića, Safvet Bega Bašagića, Antuna Branka Šimića, Ive Andrića, ali i pjesnika poput Marka Tomaša, Mehmeda Begića, Gorana Karanovića i drugih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?