zadovoljni

Purivatra: Ovogodišnji SFF premašio očekivanja

Mirsad Purivatra
20.08.2016.
u 12:53

Mirsad Purivatra, direktor najznačajnije i najveće filmske smotre u regiji Sarajevo Film Festivala, govorio je o proteklih devet dana i večerašnjem zatvaranju SFF-a.

Purivatra je za N1 kazao da su ne samo ostvarili nego i premašili očekivanja na ovogodišnjem 22. po redu Sarajevo Film Festivalu.

"Možda je ovo jedno od najboljih, ako ne i najbolje izdanje Sarajevo Film Festivala. Svi komentiraju da je Festival dobio veću dimenziju. Građani Sarajeva su ove godine toliko sudjelovali u dobroj atmosferi. Svi su bili nasmijani, veseli. To nas raduje. Projekcije su bile fantastične, dvorane su bile pune, edukativni dio je bio odličan", kazao je Purivatra.

Kako kaže, u gradu i na samom SFF-u među sudionicima i gostima je vladala dobra energija. 

"To se osjetilo u zraku. Moramo reći da postoje na desetine događaja koji se paralelno odvijaju. Sve su lokacije pune, svi su bili veseli. Za nas je broj posjetitelja u dvorani jedno, ali je značajna i atmosfera oko Festivala. Mislim da je zaista grad u ovih devet dana posjetilo više od 100 tisuća ljudi", kazao je između ostalog Purivatra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije