IRRFAN KHAM

Preminuo čuveni indijski glumac iz "Milijunaša s ulice"

29.04.2020.
u 11:16

Poznati indijski glumac Irrfan Khan preminuo je u 53. godini nakon što je u utorak hospitaliziran zbog upale crijeva. Khan je godinama bolovao i od tumora na mozgu, no činilo se da se nakon liječenja oporavlja te je čak bio u procesu snimanja novog filma "Angrezi Medium".  

Rođen je u Jaipuru 1966., kao sin prodavača guma, a nakon neuspjeha u svijetu kriketa, okrenuo se glumi. Ostvario je izniman uspjeh u Bollywoodu, ali zapadna ga publika poznaje po zapaženim ulogama u nagrađivanim filmovima poput "Milijunaša s ulice" u kojem je tumačio ulogu policajca i "Pijevog života", a glumio je i u filmovima "Čudesni Spider-Man", "Jurski svijet" i "Inferno". 

- Iznimno smo žalosni što vam moramo priopćiti vijesti da je Irrfan Khan preminuo. Irrfan je bio snažna duša, netko tko se borio do samog kraja i uvijek bio inspiracija svima oko sebe. I nakon što mu je dijagnosticirana rijetka vrsta raka 2018. godine, nastavio je živjeti i boriti se. Okružen svojim voljenima i obitelji, otišao je u svoje nebesko prebivalište iza sebe ostavivši bogato nasljeđe - stoji u službenoj izjavi o njegovoj smrti. Khan je iza sebe ostavio suprugu Sutapu Sikdar i dva sina, Babila i Ayana. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije