Na Maloj sceni

Predstava "Ajmo na fuka" danas u HNK Mostaru

 „Ajmo na fuka“
30.11.2015.
u 18:57

Na Maloj sceni HNK Mostar sutra, u utorak 1. prosinca 2015. u 20 sati odigrati će se hit predstava u koprodukciji Narodnog pozorišta Mostar i HNK Mostar „Ajmo na fuka“ autora i redatelja Dragana Komadine. Predstava se za mostarsku publiku igra uoči gostovanja u Čehoslovačkoj gdje su planirana dva nastupa, u Pragu 07.12. i Brnu 09.12. 

„Ajmo na fuka“ je prvi je zajednički projekt Hrvatskog narodnog kazališta i Narodnog pozorišta u Mostaru. Riječ je o kazališnom projektu koji se prvi put nakon dvadeset godina izravno i otvoreno bavi hrvatsko-bošnjačkim sukobom, ispreplićući prošlost i sadašnjost, te  vrlo sugestivno i iskreno progovora o besmislu rata i razloga zbog kojih je vođen.

U predstavi igraju: Saša Oručević i Robert Pehar. Ulaznice za predstavu se mogu rezervirati na broj telefona 063 317 348, putem Facebook stranice Hrvatsko narodno kazlište u Mostaru, te e-mailom: hnkmos@gmail.com.  

Ulaznice po cijeni od 10 KM, za učenike, studente i umirovljenike 5 KM, također se mogu kupiti na blagajni kazališta radnim danom od 10 do 15 sati te sat vremena prije početka predstave, priopćeno je iz HNK Mostar. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije