Mirsad Purivatra

Ovogodišnji Sarajevo Film Festival najveći i najuspješniji ikada

18.08.2017.
u 15:47

Direktor Sarajevo Film Festivala (SFF) Mirsad Purivatra ocijenio je da je ovogodišnje festivalsko izdanje, po procjenama posjetiteljaa, većine medija i filmskih profesionalaca do sada bilo najveće i najuspješnije ikada, javlja Fena. 

Purivatra podvlači da je 23. SFF donio više filmova nego ikada, iako je trajao dan manje, ponudio nekoliko novih lokacija...

Osim toga, ovogodišnju najveću regionalnu filmsku smotru obilježili su i istaknuti gosti, kao i program za koji, kako navodi Purivatra, mnogi misle da je možda jedan od boljih među europskim festivalima.

No, ono što je direktor SFF-a izdvojio kao najvažniji segment 23. izdanja jeste više publike nego ikada, što upravo i najviše raduje cijeli festivalski tim - dvorane su bile dupke pune, organizirani su kvalitetni razgovori s domaćim autorima, ali i velikanima filmske umjetnosti, od kojih su ove godine najznačajniji britanski komičar John Cleese i Oscarovac redatelj Oliver Stone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije