Predstava GALA teatra iz Zagreba

„Otvoreni brak“ na sceni Lutkarskoga kazališta Mostar

10.05.2024.
u 14:00

Kako funkcionira otvoreni brak mostarska će publika moći vidjeti u istoimenoj kazališnoj predstavi GALA teatra iz Zagreba u subotu, 11. svibnja.

Predstava će biti izvedena u sklopu ovogodišnjega Mostarskoga proljeća 2024. - 26. Dana Matice hrvatske, na sceni Lutkarskoga kazališta od 20 sati, najavili su organizatori.

Autori predstave „Otvoreni brak“, koju je preveo i režirao Đuro Roić, supružnici su Dario Fo, inače dobitnik Nobelove nagrade za književnost 1997. godine, i Franca Rame iz Italije, a u ulogama su poznati hrvatski kazališni i televizijski i filmski glumci Matija Prskalo i Slavko Juraga.

Matija Prskalo je, inače, umjetnička voditeljica GALA teatra, a Slavko Juraga prvak drame HNK u Zagrebu.

U ovom kazališnom komadu za otvoreni brak zalaže se suprug, određuje pravila i daje sebi punu slobodu u svakom smislu, spremno nudeći takav stil života i svojoj supruzi. No, koliko je zaista iskren u tome i je li ikad bio spreman za njezinu nevjeru?

Glazbu u predstavi potpisuje Nenad Brkić, oblikovatelj svjetla Ivica Aničić, a fotografiju Željko Koprolčec.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?