Naslovnica Kultura

Otvoren natječaj za Festival klapske pisme Posušje 2018.

02. ožujka 2018. u 11:35 0 komentara 33 prikaza

Upravni odbor Festivala klapske pisme Posušje objavio je natječaj za sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju tog festivala.

Na natječaj se mogu prijaviti muške, ženske i mješovite klape koje će se natjecati u tri kategorije, priopćeno je na službenoj stranici Festivala.

Sve prijave primaju se na prijavnom obrascu, uz dostavu ostalih materijala propisanih pravilnikom, od 1. ožujka do 1. travnja ove godine, isključivo putem maila na adresu: prijave@fkp-posusje.com.

Prijavni obrazac za sudjelovanje je sastavni dio spomenutog natječaja i objavljen je na web stranici Festivala. Organizator Festivala će odabranim klapama potvrditi sudjelovanje u roku od 15 dana od zatvaranja natječaja.

Na Festivalu se dodjeljuju nagrade stručnog žirija, publike te posebne nagrade, priznanja i zahvalnice. U kategoriji muških, odnosno ženskih i mješovitih klapa dodjeljuju se nagrade stručnog žirija za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto koje podrazumijevaju i novčanu nagradu.

Prva nagrada stručnog žirija u kategoriji muških, odnosno ženskih i mješovitih klapa nosi naziv ''Posuški stećak''.

Klape sudionice Festivala natječu se i za najbolju mušku, odnosno žensku i mješovitu klapu Festivala prema ocjeni publike. U sve tri kategorije dodjeljuje se priznanje ''Bura'' koje ne uključuje novčanu nagradu.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.