Vitez

Održana promocija troknjižja Josipa Muselimovića

josip muselimović vitez
22.11.2020.
u 14:30

U dvorani Sveučilišta Vitez u Travniku, u organizaciji Hrvatske akademije za znanost i umjetnost u BiH i Matice hrvatske Mostar, održana je promocija troknjižja – Kud plovi ovaj brod, I to je to, Mostarski dragulji – odvjetnika i književnika Josipa Muselimovića.

O Muselimovićevim knjigama nadahnuto su govorili dr. Mirko Puljić, rektor Sveučilišta Vitez, dr. Željko Šain i maestro Ivica Šarić, dok su izniman glazbeni prinos dali mlada sopranistica Lorena Grubešić i pijanist Bartolomej Stanković. Promociju je moderirao književnik Željko Kocaj.

Promociji je nazočila i Snježana Kopruner, inače Zadranka, vlasnica Tvornice mašina u Travniku, dobrotvorka koja, umjesto grada, županije, države, ulaže golema sredstva u obnovu rodne kuće Ive Andrića.

Na sam dan promocije, župnik Zoran Livančić u župnoj je crkvi u Docu, rodnome mjestu Ive Andrića, služio za nj misu zadušnicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?