MOSTAR

Održana Izložba likovnih radova HKD Napredak

11.06.2021.
u 12:14

U Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače u Mostaru  u srijedu, 9. lipnja održana je izložba likovnih radova u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva Napredak Mostar.
Izlagali su sudionici radionice crtanja i slikanja, njih dvadeset i troje. Oni su svoje radove u raznim likovnim tehnikama stvarali kroz školsku 2020/2021. godinu pod vodstvom akademskih slikara - grafičara Mirjane Drežnjak Naletilić i Marija Naletilića. 
U glazbenom dijelu programa nastupio je Kvartet violina „Osnovne glazbene škole Ivana pl. Zajca“ u klasi profesorice Renate Prizmić Linarić. Svirali su: 1.G. Ph. Telemann Concerto no. 2 za četiri Violine 2. Branko Žuvela arr. Damir Butigan Sjećanje na Velu Luku 3. Modest Petrović Mussorgsky: "Hopak" iz komične opere požar u Soročinsku.
Prisutne je pozdravio stručni voditelj Mario Naletilić izrazivši zadovoljstvo velikim odazivom, i tu je prepoznao veliku želju da se konačno svi vratimo u normalu, nakon zatvorenosti i odvajanja od prirodnog. Na kraju programa predsjednik Napretka fra Andrija Nikić uručio je diplome svim sudionicima radionice te ih u kratkom obraćanju pozvao da se nastave umjetnički usavršavati.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?