Održana prva večer 17. West Herzegowina Festa

Navojec: "Široki me se dojmio kao Las Vegas"

02.08.2019.
u 13:00

Prvu večer sedamnaestog izdanja West Herzegowina Festa, obilježio je koncert Parnoga valjka, koji je nakon trideset godina nastupio u Širokom Brijegu. Uz legendarni hrvatski sastav, posjetitelji su prve večeri nakon natjecateljskog dijela u glazbenom programu pogledali i filmove koji se nalaze u konkurenciji.

Za festivalske nagrade natječe se devet bendova iz BiH, RH, Srbije, Makedonije i Walesa, 21 kratki film autora iz BiH, RH, Srbije, Slovenije i Njemačke, 25 kratkih priča autora iz BiH, RH, Srbije i Crne Gore te devet likovnih umjetnika. Publika je s oduševljenjem popratila nastup Parnog valjka.

- Ovakvu publiku valja zaslužiti, viknuo je Aki Rahimovski.

On se u back-stageu prisjetio prvog nastupa u Širokom Brijegu 1990. godine.

- Sjećam se tog nastupa, mislim da je taj naš nastup bio za obnovu širokobriješke gimnazije, dodao je Husein Hasanefendić – Hus.

Sreli smo mnoštvo poznatih „faca“. Popularni hrvatski glumac Goran Navojec bio je više nego oduševljen i kazao na svoj duhoviti način:

- Evo stigao sam ove noći, a Široki mi se dojmio  kao Las Vegas! Ako ste upola ovakvi po danu, onda ste na pravom putu. Molim vas da napišete baš ovako.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije