SFF u mostaru od 14. do 19. kolovoza

Mostarska publika moći će uživati u vrhunskim filmovima

SFF
30.07.2020.
u 13:12

Sarajevo Film Festival ove godine dolazi i u Mostar, a kako bi prikazivanje vrhunskih filmova i popratni dio programa prošli u najboljem redu, potrebna je pomoć volontera.

“Trebamo entuzijazam i energiju, volontere koji imaju strast, fleksibilnost i pouzdanost”, priopćili su u srijedu organizatori.

“Svakako, prava vrijednost volontiranja na Sarajevo Film Festivalu jesu iskustva koja stječete te pristup projekcijama najkvalitetnijih filmskih ostvarenja. Pa, ako ste se već sada prepoznali, pridružite nam se”, stoji u priopćenju. Prijaviti se možete na mail mostar@sff.ba sa sljedećim podacima: ime i prezime, dob, mjesto stanovanja i prethodna iskustva.

“Postanite dio tima SFF-a i doživite nezaboravne trenutke najvećeg festivala u regiji”, navode organizatori. Projekcije filmova u Mostaru odvijat će se od 14. do 19. kolovoza na potpuno novoj lokaciji, na otvorenom - na platou novog, moderno uređenog trgovačkog centra Plaza na Bišću polju. Sve projekcije Open Air programa počinju u 21 sat, uz dolazak pojedinih filmskih ekipa, priopćili su organizatori.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije