Festival “Mostarska liska”

“Mala liska” dodijeljena Ani Mariji Veselčić

Mostarska liska
26.04.2017.
u 09:12

Na 14. Međunarodnom festivalu komedije “Mostarska liska”, koji se u organizaciji Narodnog pozorišta Mostar održava do subote, 29. 4., do sada su u konkurenciji izvedene četiri predstave, a jednako će toliko biti izvedeno predstava do kraja festivala. Kao četvrta u konkurenciji, u utorak je izvedena predstava “Zbunjoza” PlayDrame i Gradskog kazališta mladih Split. Stručni žiri je Malu lisku za najbolju glumicu/glumca večeri dodijelio Ani Mariji Veselčić, a nagradu joj je uručila članica stručnog žirija Vedrana Seksan. Stručni žiri radi u sastavu Ademir Kenović (predsjednik), Vedrana Seksan i Elmir Jukić, priopćeno je iz Narodnog pozorišta Mostar. 

U srijedu, 26. 4. na programu je peta predstava u konkurenciji za nagrade “Mostarske liske”: “Demokracija” Zijaha A. Sokolovića, a ulaznice za ovu predstavu su rasprodane! Predstave koje slijede u programu su: u četvrtak, 27. 4. predstava “Buzdovan” Kruševačkog pozorišta iz Srbije; u petak, 28. 4. predstava Narodnog pozorišta Mostar “Odumiranje međeda”, a u subotu, nakon dodjele nagrada najboljima, predstava izvan konkurencije “Stari klovni”
Slovenskog narodnog gledališča Nova Gorica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?